Pompe de caldura Mitsubishi

Pompa de Caldura Mitsubishi Ecodan realizeaza un lucru care pare imposibil. Cu o capacitate de doar un kilowatt de energie electrica, genereaza de patru ori mai multa energie pentru incalzire, pentru ca aproximativ 75% din energia necesara este extrasa din mediul inconjurator.
Zgomot redus
Comparativ cu unitatile exterioare traditionale, noua gama pe R32 Eco Inverter atinge nivelurie de zgomot minime, asigurand flexibilitate la instalare in zone rezidentiale dense.
60°C temperatura maxima a apei din calorifere
Impreuna cu regimul de functionare la temperaturi scazute, nou gama R32 este capabila sa livreze o apa in calorifere la o temperatura de 60°C, cu 5°C mai mult decat modelul traditional.
Regim de functionare garantat pana la -20°C
Reducerea cantitatii de refrigerant aflat in instalatie
Pe langa cantitatea redusa de agent refrigerant, emisiile de CO2 de la locul instalarii sunt reduse de asemenea cu 1/3.
Pompele de caldura, surse termice regenerabile:
• au o eficienta energetica cu 60% mai mare decat a sistemelor de ardere traditionale;
• nu emit CO2 la locul de instalare;
• utilizeaza energia regenerabila din aer.
Pompele de caldura, surse termice regenerabile, au o eficienta energetica cu 60% mai mare decat a sistemelor de ardere traditionale; nu emit CO2 la locul de instalare; utilizeaza energia regenerabila din aer.
Pompa de caldura este o masina electrica care se bazeaza pe ciclul termodinamic al fluidului refrigerant, transferand caldura de la un mediu de joasa temperatura spre unul de temperatura mai ridicata.
Sistemele de pompe de caldura Ecodan® garanteaza performante energetice ridicate chiar si la temperaturi scazute. Toate dispozitivele externe sunt capabile de a ridica temperatura pe tur pana la 60°C, pentru a permite o acumulare rapida si eficienta a apei calde de consum (menajere).
Eficienta energetica ridicata a pompelor de caldura Ecodan® este posibila datorita tehnologiei de varf prezenta in fiecare componenta a pompei de caldura. De exemplu, datorita dispozitivului exclusiv „Flash Injection”, unitatile externe din seria Zubadan mentin constanta capacitatea fluxului de aer pana la -15°C.
Sisteme de incalzire de ultima generatie economice si ecologice
Atat economice cat si sigure pentru mediul ambiental, pompele ce caldura ecodan de la Mitsubishi Electric incorporeaza un sistem foarte eficient de tip pompa de caldura ce preia “caldura din aer“, o sursa regenerabila de energie. Acestea sunt echipate cu sisteme avansate de control ce asigura un reglaj meticulos al temperaturii asigurand o incalzire confortabila, realizand si economie de spatiu prin utilizarea de unitati interioare “All-in-one” usor de instalat. Economia de energie, confortul ridicat, intalarea simpla au adus sistemele de incalzire ecodan in centrul scenei pompelor de caldura.
Functionalitatea pe care o asigura ecodan acopera necesitatile de incalzire si preparare apa calda menajera.

PRODUSPUTEREPRET (fara TVA)DATE TEHNICE
Pompa de caldura aer-apa, Mitsubishi, Eco Inverter, 4 kw, split, R32, 230V SUZ-SHWM40VAH4 kW9801 LeiPDF
Pompa de caldura aer-apa, Mitsubishi, Eco Inverter, 6 kw, split, R32, 230V SUZ-SHWM60VAH 6 kW 12.312 Lei PDF
Unitate externa pompa de caldura, Mitsubishi, Ecodan, 8 kW, power inverter, 230V8 kW11.664 Lei PDF
Unitate externa pompa de caldura aer-apa, Mitsubishi, Zubadan 8 kW, split, incalzire/racire, INV+EVI, 230V8 kW19.521 Lei PDF
Unitate externa pompa de caldura aer-apa, Mitsubishi, Eco Inverter 6 kW, split, R32, 230 V6 kW8.424 Lei PDF
Unitate externa pompa de caldura aer-apa, Mitsubishi, Zubadan 11 kW, split, incalzire/racire, INV+EVI, 380 V11 kW22.437 Lei PDF
Unitate externa pompa de caldura aer-apa, Mitsubishi, Zubadan 14 kW, split, incalzire/racire, INV+EVI, 380 V14 kW24.138 Lei PDF
Unitate externa pompa de caldura aer-apa, Mitsubishi, Zubadan 23 kW, split, incalzire/racire, INV+EVI, 380 V23 kW41.391 Lei PDF