Pompe de caldura Clivet

Pompe de căldură aer-apă, externe, monobloc, reversibilă pentru încălzire, răcire și producție apă caldă menajeră

Principiul de funcționare al pompei de căldură aer-apă se bazează pe utilizarea aerului exterior pentru a încălzi sau răci agentul termic (apa), ulterior acesta va fi direcționat către instalația interioara de incalzire/racire sau ACM.

EFICIENȚĂ SEZONIERĂ GARANTATĂ:

Tehnologia DC Inverter aplicată compresorului și ventilatoarelor, care își poate modula viteza în raport cu necesarul energetic, asigură o reducere suplimentară a consumului și o îmbunătățire semnificativă a eficienței sezoniere.

INTERVAL DE FUNCȚIONARE EXTINS:

Potrivită pentru climat aspru, pompe de căldură EDGE EVO 2.0 – EXC îți asigură performanțe excelente chiar și în cele mai reci perioade: furnizează apă la temperaturi ridicată chiar și când temperatura indicată de termometre coboară la -25°C iarna!

APA CALDĂ MENAJERĂ TOT ANUL:

EDGE EVO 2.0 – EXC este capabilă să producă apă caldă menajeră la 65°C atât iarna cu temperaturi exterioare de până la -25 °C cat și vara cu temperaturi exterioare de până la 43 °C.

ADAPTARE LA TEMPERATURA AERULUI EXTERIOR

Sistemul va seta automat apa de alimentare tinand cont de temperatura exterioară.

Răcire: dacă temperatura exterioară crește, capacitatea de răcire va crește automat, pentru a menține condițiile de confort predefinite.

Încălzire: atunci cand temperatura aerului exterior scade, capacitatea de încălzire va crește pentru a asigura parametrii de încălzire stabiliți

CONTROL DE LA DISTANȚĂ:

Pompa de calduraEdge EVO poate fi controlata in mod automat prin aplicaţia dedicată MSmartLife, disponibilă în Google Play și App Store. Aceasta este utilizată pentru a seta funcţiile principale ale unităţii, cum ar fi schimbarea punctului de referinţă (alimentarea cu apă pentru fiecare zonă sau aer ambiental, dacă interfaţa cu utilizatorul este setată de termostat) sau programare.

Aplicaţia arată, de asemenea, consumul de energie pentru Încălzire / Răcire / ACM / Sistem de încălzire auxiliar / Boiler ACM. Datele sunt afișate în grafice care pot fi zilnice, săptămânale, lunare sau anuale.

Introducând câţiva parametri de referinţă, aplicaţia oferă o estimare a costurilor de operare și a economiilor comparativ cu un boiler pe gaz.

PRODUSPUTEREPRET (Fara TVA)
Pompa de caldura aer-apa Clivet EDGE EVO EXC 4.1, 8.4 KW, 220M8 kW15.373 Lei
Pompa de caldura aer-apa Clivet EDGE EVO EXC 5.1, 10 KW, 220M 10 kW 17.496 Lei
Pompa de caldura aer-apa Clivet EDGE EVO EXC 6.1, 12.1 KW, 220M12 kW19.854 Lei
Pompa de caldura aer-apa Clivet EDGE EVO EXC 7.1, 14.5 KW, 220M 14.5 kW 21.857 Lei
Pompa de caldura aer-apa Clivet EDGE EVO EXC 8.1, 15.9 KW, 220M 15.9 kW 22.816 Lei